Behovet av ett gemensamt fundament – Tema Folkgemenskap (Den här Dan #70)

I del två av Tema Folkgemenskap tittar Dan närmare på liberalismens, marxismens och nationalismens gemenskapsbegrepp och argumenterar för varför nationalismens — folkgemenskapen — är det enda vettiga att ha som samhällsfundament.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

I del två av Tema Folkgemenskap tittar Dan närmare på liberalismens, marxismens och nationalismens gemenskapsbegrepp och argumenterar för varför nationalismens — folkgemenskapen — är det enda vettiga att ha som samhällsfundament.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!