Skrek “Allahu akbar” och högg ner tre

I lördags firade man befrielsen från den tyska ockupationen i Nederländerna. I huvudstaden Haag förbyttes dock festligheterna mot skräck då en arabisk man attackerade flera personer med kniv.

KNIVATTACK. Det var mitt under festligheterna i Nederländernas huvudstad Haag som en muslim av arabiskt ursprung drog fram sin kniv och högg omkring sig. Klockan var närmare två på eftermiddagen och platsen var stationen Hollands Spoor.

Polis var snabbt på plats och terroristen blev skjuten i benet samt passiviserades med en elpistol. Tungt beväpnad polis säkrade också området i närheten eftersom oro fanns för att knivskärningarna var en del av en större attack. Se klipp från polisens insats nedan.


Du behöver ha Svegot Plus för att se hela filmklippet. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}