Det är utomeuropéer som gruppvåldtar

För många är det ingen nyhet, att den överväldigande majoriteten av gärningsmännen vid gruppvåldtäkter, är invandrare och “flyktingar” från utanför Europa. Om och om igen bekräftas det – men förklaras sedan bort.

KVINNORFRID. Svart på vitt vet vi att 42 av 43 gruppvåldtäktsmän har utländsk bakgrund (Expressen), eller 82 av 112 (Aftonbladet) eller 90 procent (Medborgarstudie 2017). Med en sådan överrepresentation gällande gruppvåldtäkter är det inte ett brott mot logiken att anta att våldtäkter av annat slag också följer detta mönster.

Det faktum att våldtäkter och sexualbrott ökar i samma takt med invandringen och flyktingmottagandet, från 1975 och framåt säger ju en del.

Det är inget mansproblem

Som med alla problem måste man se orsakerna och erkänna dem. Gör man inte det kan man aldrig komma fram till en lösning. I dag envisas många – pådrivna av den falska feministiska diskursen – med att hävda att våldtäkter och sexuella övergrepp är ett mansproblem. Det är inte sant, eller kanske lika sant som att förlossningspsykos är ett kvinnoproblem i sådant fall. Det är ett utlänningsproblem.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}