“Vi är i Sverige endast för att sprida islam”

Budskapet till Klippans unga muslimer var tydligt.

Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget är att göra Sverige muslimskt.

ISLAMISERING. De unga muslimerna som lyssnade på Dominic Driman blev skolade i den grundläggande idén inom islam: att sprida religionen överallt. Det är, enligt Driman själv, den enda orsaken till att människor finns. Och till ungdomarna i Klippan var uppmaningen tydlig. De måste organisera sig för att göra först Klippan, sedan Sverige, muslimskt.

En film från föredraget lades upp på Unga muslimer i Klippans Facebooksida, men snart togs den ner. Tack vare uppmärksamma svenskar har Tidningen Svegot fått tag i den. Det är ett oroande budskap som framförs.

Driman förklarar i filmen att den centrala frågan är varför de (muslimerna) finns i Sverige i dag? Varför är det inte fred i Syrien och Somalia? Han menar att Allah har skapat dessa “prövningar” för att muslimerna ska ta sig till bland annat Sverige för att “rädda” oss. Han konstaterar:

“Vi är i Sverige endast för att sprida islam.”

Uppmaning till organisering

Driman uppmanar de unga muslimerna att organisera sig för att sprida islam. Det är deras enda orsak till existens. Och de ska bara omge sig med sina likar.

– Så se till att omge er med personer som dyrkar honom och sprider hans religion, säger han.

“Jobba tillsammans och organisera … alla ska ha en uppgift, alla ska ha en funktion.”

Någon kan dela ut jos på äldreboendet, någon annan kan dela ut flygblad på stan. Syftet är att göra Sverige muslimskt och det behöver inte ta 20 år, säger Driman:

“Det måste inte ta 20 år innan Sverige är ett muslimskt land … jag skojar inte, Sverige kommer bli ett muslimskt land.”

Dominic Driman ger också de unga muslimerna en historielektion och berättar att muslimerna har haft det största imperiet på jorden. Från Asien till Spanien. Uppenbart är det något som man vill ha tillbaka.

Ett klipp från föreläsningen:

Islamisering pågår – kommunen hjälper till

Klippans unga muslimer får bidrag från Klippans kommun och det är samma praxis över hela landet. Dylika budskap om att organisera sig för att ta över landet predikas i moskéer som finansieras av skattemedel.

Åter igen väljer politiker utlänningar framför svenskar. När svenskar organiserar sig, vill etablera platser för sin verksamhet med mera så brännmärks de som “rasister”. Men muslimer kan fritt, i lokaler som betalas av skattemedel, planera och organisera övertagandet av Sverige.

Det finns en tydlig agenda som sprids av muslimer i Sverige, på ort efter ort får unga muslimer höra att de ska ta över landet. Säg inte att du inte blivit varnad och ta ditt eget ansvar. Anslut dig till Det fria Sverige i dag och gör ditt för en svensk framtid.

Se hela föredraget nedan


Du behöver ha Svegot Plus för att se hela filmklippet. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}