Sverige delar ut flest nya medborgarskap i EU

Går framför allt till somalier och syrier

Svindlande 61 000 utlänningar fick under 2016 medborgarskap i Sverige – flest per capita.

FOLKUTBYTET. Det är som om regeringen inte fort nog kan cementera folkutbytet i vårt land. Som om de känner på sig att kommande regeringar hellre kommer att vilja skicka hem människor än släppa in dem, och därför delar ut medborgarskap som vore de godispåsar. Men förtvivla icke – även medborgarskap kan dras tillbaka. Man kan allt vad man vill bara man vill vad man kan, som min mellanstadielärare Sture lärde mig.

Folkutbytet som pågår i vårt land kommer att göra oss svenskar i minoritet redan omkring 2050-2060. Och tro inte på politikerna när de påstår att massinvandringen har stoppats och att vi numera ligger på EUs miniminivå. Som Jimmie Åkesson (SD) påpekade i Agendadebatten med Ulf Kristersson (M) i söndags får 50 000-60 000 främlingar uppehållstillstånd varje år. Det är en miljon människor under en mandatperiod på fyra år!

Varför pratar SD om kvotflyktingar?

Åkesson nämnde asylstopp och återvandring, men varför i herrans namn pratar han om att vi ska öka antalet kvotflyktingar? Sverige har gjort så det räcker och blir över för hundratals år framöver, och behöver förstås inte ta emot en enda kvotflykting till. Om det så bara handlar om 3 000 per år så är det 3 000 för många.

Det enda vi nu ska fokusera på är att utvisa dem som befinner sig här illegalt – vägrar deras eget land att ta emot dem så skickar vi dem till läger i tredje land. En sådan åtgärd borde redan efter några månader minska utlänningarnas lust att obstruera och öka deras lust att återvända till sina egna länder.

Jimmie Åkesson är säkert sur över att det är Alternativ för Sverige och inte hans parti som kommit på den strålande idén att lägga ner Migrationsverket och i stället inrätta Återvandringsverket.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!