Skoprotesten mot Centerpartiet fortsätter

Missnöjet med Centerpartiets beslut att låta drygt 9 000 afghanska män stanna trots brist på asylskäl har nu lett till en skoprotest.

Som Tidningen Svegot rapporterat om pågår det en skoprotest mot Centerpartiet. 2013 sa Annie Lööf i en intervju i Expressen att hon hellre äter upp sin högra sko än blir ett stödparti åt Socialdemokraterna.

Efter Centerpartiets beslut att låta fler än 9 000 afghaner utan asylskäl stanna i Sverige, är det nu många som med stor förväntan ser fram emot att se Lööf infria sitt löfte. Centerpartiets kansli har fått ta emot ett stort antal skor, något som partisekreteraren Michael Artursson inte tycks uppskatta. I en intervju med SVT beskriver han det hela som “tramsigt”.

— Det här är mest lite tramsigt. Det sker betydligt värre saker på nätet. Och vi är övertygade att vi tagit rätt beslut, vi har fått väldigt många reaktioner, många positiva, och många negativa.

Han lyckas ändå se något positivt i denna protest mot Centerpartiets svek.

 — Människor är väldigt engagerade i vad Centerpartiet gör, det är mycket tydligt.

När intervjun gjordes hade det kommit in runt ett dussin högerskor till kansliet men det är högst troligt att det blir betydligt fler, då kampanjen sprids flitigt på sociala medier.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!