Går det att rädda Sverige?

Många säger att det är för sent, Sverige/Europa/Västerlandet går inte att rädda längre. Det är den late och feges synsätt som hörs där.

KRÖNIKA. Det är nämligen den slutsats som inte kräver något av dig som individ. Finns det hopp så finns det nämligen krav, uppgifter att ta tag i och arbete att göra.

Finns det då något som talar för oss? Ja, faktiskt, om än i vissa fall saker som inte är uppenbara.

  • Det kommer att gå sämre för Sverige, mycket sämre.

Hur kan det tala för oss? När vår ekonomi blir sämre försvinner gratispengarna, bidragen och förmånerna. För många kommer det då att finnas mer lockande länder. Visst, Sverige kommer fortfarande att vara bättre än Marocko, Afghanistan och Irak – men kanske inte bättre än Tyskland eller ens Turkiet, särskilt inte om vi lyckas försvåra den muslimska livsstilen.

  • Vindarna vänder, på riktigt.

Den offentliga debatten är milsvitt annorlunda i dag än för bara några år sedan. Det är politiskt opportunt att vara invandringskritiker, om än inte medialt.

Nationalitet och etnicitet hör ihop. Och svenskar är vita, det är inte förhandlingsbart.

Hur hanterar vi då de två miljoner utrikes födda och deras barn som nu bor i Sverige? Jo, de måste till stor del förmås att flytta hem. Och vi måste sprida insikten att svensk, det är inget man kan bli, det har inget med din geografiska belägenhet att göra.

Nationalitet och etnicitet hör ihop. Och svenskar är vita, det är inte förhandlingsbart. Är du inte vit kommer du inte att bli svensk och inte dina barn heller, helt oavhängigt om de är födda på svenskt BB eller inte.

Men sossarna har ju inte lyckats skicka hem ens en bråkdel av de 80 000 de skulle deportera, hur ska det då gå med flera hundra tusen, kanske en miljon?

Jo, vi måste göra det riktigt kasst att vara asylinvandrare i Sverige. Det kanske kommer att leda till att det blir sämre också för oss svenskar under en period, men det får vi helt enkelt ta. Vi är svenskar, vi kommer ju inte att flytta vidare för att bidragen försvinner!

En aktiv återvandringspolitik skulle också ta bort incitamenten att ta sig till Sverige för att söka asyl, vem skulle vilja satsa stora pengar på att ta sig till ett land som aktivt kommer att vilja skicka hem dig?

Jag tror att individer från tredje världen väljer Sverige av två orsaker. Arbetsfria inkomster och möjligheten att ta över ett befintligt välfärdssamhälle där ursprungsbefolkningen inte tycks göra något större motstånd. Som jag skrev ovan, de ekonomiska incitamenten kommer att försvinna av sig själva. Massiv invandring kommer alltid att knäcka varje välfärdsstat, de två är en omöjlig kombination.

Andra individer kommer av övertygelse, de vill sprida sin tro och ta över fientlig mark, det vill säga vår. För att få stopp på dem måste vi vara mer aktiva än i dag. Jag tror exempelvis att vi måste ha ett differentierat medborgarskap. För att bli ”A-Medborgare” och ha rätt att rösta och representera svenskarna, måste man vara etnisk svensk. Är man inte etnisk svensk ska den möjligheten saknas.

Det är skillnad på olika, vi måste tydliggöra det.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}