George Soros backade upp protest i Ungern

Under lördagen genomfördes en stor protest mot den ungerska regeringen i Ungerns huvudstad Budapest. Enligt företrädare för regeringen finansierades den av den ungersk-judiske finansmannen George Soros.

UNGERN. Över 100 000 personer demonstrerade under lördagen i Ungerns huvudstad Budapest. De krävde nyval, demokrati, pressfrihet och en ny opposition som kan utmana Viktor Orbán och hans parti Fidesz. Enligt ministern för premiärministerns kabinett, Antal Rogán, rörde det sig inte om någon spontan protest.

Han menar att demonstrationen organiserades och finansierades av George Soros nätverk i landet eftersom Soros inte kan acceptera resultatet av det nyligen genomförda valet där Fidesz med stor marginal behåll makten i landet och den “supermajoritet” man hoppas på.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!