Bevittnade attacken – ångrar att han lämnade Afghanistan

När polis och ambulans kom till pizzerian möttes de av flera stycken som blivit sprejade i ansikte med en okänd vätska. Ett vittne konstaterar att det snart är lika illa i Storbritannien som det var i Afghanistan då han valde att utvandra.

STORBRITANNIEN. Det var i samband med ett tjafs, då två tonåringar blev sprejade i ansiktet med en okänd kemisk substans, som vittnet gjorde sitt konstaterade. Han arbetar på pizzerian intill den där attacken skedde, och berättar att också han blev illamående efter att ha fått lite av vätskan på sig.

Mannen, som ursprungligen kommer från Afghanistan berättar att han flyttade eftersom han kämpade för sitt liv varje dag. Nu händer samma sak i England ”och det får mig att tänka, varför är jag här? Det är ju snart lika illa här?”

Atek Sank som jobbar på pizzerian där det skedde berättar att det var fullt med folk varav flera barn. När ambulansen kom till platsen fanns det många illamående människor att ta hand om. Ännu vet man inte vad det var för vätska de andades in.

Händelsen utspelades i Essex som ligger knappt tre mil från London, en stad som på senare tid har fått dåligt rykte med en högre mordstatistik än New York. Framförallt är det våld med stickvapen som ökar och somliga akutläkare har berättat att det nu är som att jobba på sjukhus i krigszoner. En läkare, Mark Griffiths, sa följande till BBC:

”Förr tog vi hand om personer i 20-års åldern. Nu är patienterna ofta i tonåren, eller barn som kommer in med skoluniformen på sig, och de läggs in för skott- eller knivskador.”

Källa Breitbart
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!