Uppväxten och konfrontationen med mångkulturen – Självbiografi del 1 (Den här Dan #55)

I det första avsnittet av Dan Erikssons självbiografi börjar vi i uppväxten i Skogås och gymnasietiden i Huddinge. Vad formade Dan till nationalist? Går det att hitta här? Personligt, ärligt och naket.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

I det första avsnittet av Dan Erikssons självbiografi börjar vi i uppväxten i Skogås och gymnasietiden i Huddinge. Vad formade Dan till nationalist? Går det att hitta här? Personligt, ärligt och naket.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!