Låt oss svenskar föra vår egen talan

Vi ser dem dyka upp allt oftare: De etniskt främmande individerna som ifrågasätter mångkultur. Var och en kan de ha antingen ädla eller egoistiska motiv. De kan vara till nytta för vår sak, eller stjälpa oss. Men de är just främlingar.

KRÖNIKA. Det tog några år för mig att inse att ett folks befrielsekamp måste vara dess egen. Visst kan man inspireras av andra länders och folk strävan efter självstyre, men vi kan aldrig kopiera något som är skräddarsytt för ett annat folk, även om det står oss nära. Men precis som vi inte kan kopiera utländska ismer kan vi inte heller låta vår talan föras av representanter för andra folkgrupper.

Sionismen blev framgångsrik därför att man drog nytta av icke-judar, men man lät sig inte ledas av främlingar. Alla sionismens ledare var och är judar. De har lyckats med många av sina mål. Några som däremot inte lyckats speciellt bra är den svarta medborgarrättsrörelsen. Men medborgarrättsrörelsen var inte i huvudsak en svart rörelse. Talarna var svarta. Aktivisterna var svarta. Men en stor del av ideologerna och strategerna var inte svarta.

De var judar. Dessa må ha brunnit för de svartas rätt att komma in i samhället men oftast handlade kampen i första hand om att själva smälta in. De svarta blev marionettdockor och kraven som ställdes passade därför inte den svarta befolkningen. Det var inte handskuret för afroamerikanerna, men passade väldigt väl in på judiska krav. Man skulle kunna säga att afroamerikanernas kamp kidnappades av andra, men det vore inte helt rätt eftersom medborgarrättsrörelsen inte ens startades av svarta.

Ingen utvecklad konspiration

Jag tror inte att det finns någon utvecklad konspiration där judar, kurder, iranier, romer och vad det nu må vara beslutat sig för att skicka in ett antal av de sina för att påverka den nationalistiska oppositionen. Varje individ har nog sina skäl och kan delas in i en mängd olika kategorier.

Vi har individen som insett att fortsatt massinvandring kommer att se till att hon eller hennes barn aldrig kommer in i samhället. En liten invandring skulle kunna skapa en, förvisso konstgjord och påtvingad, ”assimilation” (så långt det är möjligt att assimilera etniska främlingar). Hit kan räknas att en individ som Ken Ring, en man med ett långt brottsregister och erfarenheter av att vara gangster, tycks ha börjat fundera över vilket samhälle han vill lämna vidare till sina barn.

Vi har individen som söker lite här och var. Hon älskar uppmärksamhet och stannar där hon kan både älskas och hatas. Hon går in till hundra procent, men kan plötsligt bränna alla broar och söka sig vidare till något annat. Hon är som regel duktig och driven, men lika driven som motståndare mot de vänner hon nyss haft. Hit kan man räkna individer som Mohamed Omar och Chang Frick.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu


{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}