Internets slut närmar sig (Den här Dan #52)

Nya förslag för att få ett slut på det relativt fria internet läggs nu fram. Vart är vi på väg och vad kommer detta få för betydelse? Dessutom kort om kommentatorskobror och hoten mot svenska lantbrukare.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Nya förslag för att få ett slut på det relativt fria internet läggs nu fram. Vart är vi på väg och vad kommer detta få för betydelse? Dessutom kort om kommentatorskobror och hoten mot svenska lantbrukare.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!