Jordbävning drabbar Italien

I morse drabbades den italienska staden Muccia av en jordbävning.

ITALIEN. En jordbävning som nådde 4,7 på Richterskalan har drabbat den italienska regionen Marche. Epicentrum var i den lilla staden Muccia med knapp 1 000 invånare. Enligt uppgifter ska inga allvarligare skador uppkommit, vare sig på människor eller byggnader.

År 2016 drabbades regionen av en större jordbävning som dödade 300 personer och orsakade omfattande skador.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!