Vem ligger bakom gasattacken i Syrien? (Den här Dan #50)

Efter den hemska gasattacken i Syrien har Israel bombat en syrisk militärbas. Men låt oss titta närmare på vad som hänt i området senaste månaderna, vad som sagts de senaste dagarna och sedan fundera kring vad som är rimligt och vad som är orimligt när det gäller gasattacken i Douma.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Efter den hemska gasattacken i Syrien har Israel bombat en syrisk militärbas. Men låt oss titta närmare på vad som hänt i området senaste månaderna, vad som sagts de senaste dagarna och sedan fundera kring vad som är rimligt och vad som är orimligt när det gäller gasattacken i Douma.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!