Snöflingor, kränkthet och kulturmarxism (Den här Dan #46)

När fakta förbjuds på Kungliga Tekniska Högskolan, med hänvisning till att elever kan bli "kränkta", har kulturmarxisternas långa marsch genom institutionerna verkligen slagit ut i full blom. Dan Eriksson tittar här närmare på utvecklingen på våra lärosäten, och var detta egentligen kommer ifrån.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

När fakta förbjuds på Kungliga Tekniska Högskolan, med hänvisning till att elever kan bli "kränkta", har kulturmarxisternas långa marsch genom institutionerna verkligen slagit ut i full blom. Dan Eriksson tittar här närmare på utvecklingen på våra lärosäten, och var detta egentligen kommer ifrån.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}