Sju muslimer med “knullbil” dömda för våldtäkter av unga brittiska flickor

Sju män som beskrivits som “rovdjursaktiga och cyniska” har dömts av Oxford Crown Court för våldtäkt, något som kallas oanständiga sexövergrepp och för att ha hållit fem unga flickor fångna vid flera tillfällen.

ENGLAND. Ännu en dom mot muslimska män som groomat, drogat och våldtagit unga, sårbara brittiska flickor har meddelats. Oxford Crown Court konstaterar nu att de sju åtalade männen mellan 37 och 47 år är skyldiga, men straffet meddelas först i juni.

Muslimerna brukade roa sig med att plocka upp flickor i 13-15-årsåldern i en bil med en nummerplåt som slutade med bokstäverna SHG. Detta utlästes som “the shagwagon” – knullbilen.

Domaren Peter Ross sa när juryn funnit muslimerna skyldiga: “Det här fallet har visat sig handla om systematisk och omfattande grooming. Utredningen har inneburit oräkneliga timmar av polisarbete och poliserna ska ha en eloge för det arbete de gjort.”

De sju dömda heter Raheem Ahmed, Moinul Islam, Kamran Khan, Kameer Iqbal, Khalid Hussain, Alladitta Yousaf och Assad Hussain. Trots flickornas vittnesmål om hur de vid upprepade tillfällen tvingades till sex på stort antal adresser runt om i Oxford, tog det juryn hela 24 dagar att komma fram till att männen är skyldiga – den längsta tiden en jury i Oxford Crown Court någonsin funderat.

Åklagaren: Cyniska rovdjur

När rättegången började sa åklagaren Oliver Saxby att övergreppen var “rutinartade, cyniska och rovdjursaktigt sexuellt utnyttjande”.

– Varenda en av flickorna vi här har att göra med hade en viktig egenskap gemensam, de var sårbara. De var perfekta byten för relativt unga män som var beredda att utnyttja dem för tillfällig sexuell tillfredsställelse som var enkel, regelbunden och tillgänglig.”

Ofta gavs flickorna drinkar och droger, som ett led i det åklagaren kallade grooming-processen. De förmåddes sedan att delta i sex-partyn på olika adresser i Oxford där stora grupper män utnyttjade dem. Flera av flickorna, som nu är vuxna kvinnor, berättade om en svart Nissan Serena, en minivan, där flera av övergreppen ägde rum – bland dem gruppvåldtäkter.

– De plockade upp flickor, hade sex med dem och dumpade dem sedan. Allt hände i den där Serenan, berättade hon i rätten.

Kvinnan berättade också att männen brukade turas om att ha sex med henne och att gruppvåldtäkterna inträffade efter att hon proppats full med sprit och droger.

En annan kvinna berättade att hon blev hjärntvättad av gruppen medan hon utsattes för upprepade våldtäkter och sexövergrepp:

– De fick mig att tro att de faktiskt brydde sig om mig, vilket de inte gjorde. De sa att jag var viktig för dem, att jag var deras vän. Men det var ju bara för att få som de ville. Det tog mig flera år att förstå det.

Alla männen nekade. Domen meddelas först i juni.

Som Tidningen Svegot skrev 12 mars fortsätter muslimers övergrepp mot brittiska flickor. I Telford i västra England rullas just nu den största skandalen någonsin upp – 1 000 vita småflickor tros ha våldtagits av muslimer i staden under 40 års tid.

Källa Daily Mail
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}