Därför är så många terrorister marockaner

"Ni i Europa är för slappa mot dem"

Personer med marockanskt ursprung har de senaste åren deltagit i flera av de mest dödliga terrorattackerna i Europa. Men i Marocko sker det ytterst sällan terrordåd. För gemene marockan är detta inget mysterium.
– Marockaner måste hållas kort. Ni kan inte vara så slappa mot dem i Europa, är det svar jag alltid får under mina besök i landet.

Listan över de senaste terrordåden där marockaner varit inblandade växte i går i och med attacken i staden Carcassonne och den lilla byn Trèbes i sydvästra Frankrike. Gärningsmannen Redouane Lakdim hade marockansk bakgrund. Innan han sköts ihjäl av polisen krävde han att hans landsman, terroristen Salah Abdeslam, skulle släppas ur fängelset.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. 

Skaffa Svegot Plus nu


 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!