Det fria Sverige har nu 1000 medlemmar

En imponerade milstolpe för den unga nationalistiska föreningen som vill fungera som en intresseorganisation för svenskar samt öppna Svenskarnas hus och skapa svenska bostadsområden.

Det fria Sverige, föreningen som äger och driver Svegot och som lanserades den 25 november förra året med en direktsänd presskonferens, meddelar idag på sin hemsida att man nu är 1000 medlemmar.

– Det är fantastiskt roligt att vi redan är så många i föreningen. Vi hoppas fortsätta växa, och med vårt fokus på föreningens ansikte utåt, nättidningen Svegot, finns det möjlighet att vi kommer växa ännu snabbare i fortsättningen. Nu blir vårt fokus på att trimma organisationen inför sommarens kampanj och fortsätta samla in pengar till vårt första hus, säger föreningens ordförande Dan Eriksson.

Det ursprungliga målet var att nå 1000 medlemmar innan årets slut, men nu har man alltså lyckats med den bedriften redan i mars. Det historiska ögonblicket när det tusende medlemskortet packades ned för utskick fångades också på film som kan ses ovan.

Om du inte redan är medlem i föreningen så kan du lösa medlemskap idag.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}