Alternativ för Sverige ber amerikanska folket om hjälp

I en ny film manar Alternativ för Sverige till motstånd mot ett korrupt etablissemang.

Nystartade partiet Alternativ för Sverige ber i sin senaste kampanjfilm amerikanska folket om hjälp. I filmen hör vi Gustav Kasselstrand, partiordförande, berätta att en okontrollerad massinvandring, ett giftigt politiskt korrekt klimat och ett korrupt etablissemang har kastat Sverige in i kaos.

– Vi behöver er hjälp, Amerika. Genom att välja Donald Trump har ni visat att den tysta majoriteten kan ändra en valutgång. Ni har visat att folkets röst räknas. Och ni har visat att det går att vinna mot ett korrupt etablissemang. Hjälp oss hjälpa Sverige.

Filmen är en del av en fundraisingkampanj som partiet nu lanserar. Anledningen till att man söker utländska finansiärer är, bland annat, att man anser att den svenska partifinansieringen enbart gynnar de etablerade partierna, skriver Gustav Kasselstrand i en debattartikel på Fria Tider.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}