Sa att det bara finns två kön – sparkades ut från klassen

Efter att ha sett ett TED talk i samband med en kurs i kristendom räckte eleven upp handen och menade att det bara finns två kön. Läraren kastade då ut honom från lektionen. Eleven står nu under administrativ utredning.

USA. I TED talk-avsnittet som eleverna tittade på talade en före detta pastor, transpersonen Paula Stone Williams om “verkligheten” om “mansplaining”, “manliga privilegier” med mera. Efter att man sett detta bad lärarinnan de kvinnliga eleverna i klassen att kommentera, men ingen sa något. Då tog Lake Ingle ordet och påpekade att biologer menar att det bara finns två kön. Han blev omedelbart utkastad och fick veta att han inte är välkommen tillbaka.

Nu står han under administrativ utredning och det är inte säkert att han kommer att kunna utexamineras på grund av konstaterandet att det bara finns två kön.

Men inte nog med det….


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. 

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!