President Trump sparkar Rex Tillerson

President Donald Trump sparkar utrikesminister Rex Tillerson, det framgår av en tweet på presidentens officiell twitterkonto.

USA. I en tweet från @realDonaldTrump skriver president Donald Trump att ny utrikesminister blir CIA-chefen Mike Pompeo, han ersätts då av Gina Haspel, som blir den första kvinnliga chefen för CIA under byråns historia.

Trump tackar Rex Tillerson för arbete väl utfört och skriver att Pompeo kommer göra “ett fantastiskt jobb”.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!