Bensintjuv släpade kvinna efter bil

21-årige Alladdin tänkte smita från en bensinnota. När en kvinnlig anställd tog tag i hans ratt skrek han att hon var en hora och en slyna, klämde fast hennes hand i bildörren och körde från platsen med kvinnan släpande efter bilen.

Dramatiken vid bensinstationen i Upplands Väsby inträffade 5 september 2017. Alladdin och hans invandrarkompisar tankade för 850 kronor när personalen uppfattade det som om de tänkte köra därifrån utan att betala.

Två anställda, en man och en kvinna, gick ut för att tala med Alladdin. Han hoppade då in i bilen, började skrika fula ord och smällde igen bildörren varpå kvinnans hand fastnade. Hon släpades med cirka 40 meter och först när hennes kollega lyckades slå sönder bilrutan kom hon loss.
Kvinnans arm blev helt blå, hon fick kraftiga skrapsår på benen och hade svårt att gå i flera veckor efter händelsen.

Enligt Fria Tider åtalas Alladdin nu för grov misshandel. Brottet bedöms som grovt eftersom gärningen anses livsfarlig och att Alladdin enligt åklagaren har visat särskild hänsynslöshet och råhet.
Det är heller inte första gången han åtalas för ett grovt brott. 2013 dömdes han för en gruppvåldtäkt, då han tillsammans med fem andra invandrare turades om att våldta en 15-årig flicka. Alla friades dock i hovrätten eftersom flickan ”inte varit tillräckligt rädd och inte ansågs ha befunnit sig i en särskilt utsatt situation” – en dom som blev mycket omdiskuterad.

 

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}