Ännu en gigantisk pedofilhärva avslöjad i Storbritannien

Omkring 1 000 flickor i brittiska Telford har våldtagits av muslimska män – den hittills värsta sexbrottsskandalen i landet som de senaste åren skakats av en mängd avslöjanden av hur vita småflickor utnyttjas av muslimer.

ENGLAND. Ännu en sexbrottsskandal med företrädesvis unga, vita flickor som utnyttjats av så kallade “asiatiska gäng” är under uppsegling i Storbritannien. Runt 1 000 flickor misstänks ha groomats, drogats, hotats och sålts som sexslavar under 40 års tid, avslöjar Sunday Mirror.

Tidningen har ägnat många månader åt att undersöka situationen i staden Telford i västra England, och hittat en skandal som av allt att döma är ännu större än den nu ökända Rotherham-härvan…


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. 

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!