Migranten gav sig på kameramannen – då slog Tommy Robinson till

Tommy Robinson, engelsk journalist och nationell aktivist, har lagt upp en film från sin senaste reportageresa till Italien. En aggressiv illegal invandrare gav sig på filmteamet. Det skulle han inte ha gjort.

ITALIEN. Den engelske journalisten Tommy Robinson var i Italien för att bevaka valet. Han passade då på att besöka Roms centralstation där illegala invandrare slagit läger och där tv-reportern Francesca Parisella överfölls för drygt ett år sedan.

Robinson ville veta om det var så illa som man berättat för honom och tog med sig ett kamerateam och åkte dit. Efter bara någon minut på platsen närmade sig ett gäng illegala invandrare och sa åt Robinson att han inte fick filma där, något som är vanligt att journalister möts av i no go-zoner. Men Robinson stod på sig och visade tydligt att han inte skulle vika ner sig.

De illegala invandrarna fortsatte att jaga upp stämningen och snart haglade hoten över Robinson och hans team. “Jag ska ta honom”, hördes en man säga riktat till kameramannen, varpå Robinson svarade: “Jag ska söva dig”.

Bråket fortsatte under flera minuter och till sist höjde den illegale invandraren handen mot Robinson som svarade med en rejäl höger. Allt fångades på film.

Polisen dök snart upp och situationen lugnade till sist ner sig. Tommy Robinson säger till Breitbart:

“Medan jag gjorde ett reportage från en no go-zon försökte en grupp migranter att attackera mitt kamerateam. De skrek okvädinsord och försökte flera gånger komma åt kameran och hotade att döda mig. Jag var tvungen att försvara mitt filmteam. I den här situationen hade mainstream-medierna föredragit att jag låtit honom döda mig.”

Polisen kom därefter till platsen och syntes eskortera bort den illegala invandraren medan Robinson och hans filmteam tog sig till sin bil och åkte iväg.

Se när Tommy Robinson försvarar sig och sitt team

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!