Alternativ för Sverige lanserat!

Efter många om och men; rykten, förhoppningar och spekulationer äntrade Gustav Kasselstrand så scenen och berättade om Alternativ för Sverige. TV Svegot var med från början till slut med kommentarer, analyser och expertutlåtanden. Vi hade också en reporter på plats i Stockholm.

När Alternativ för Sverige lanserades i dag var TV Svegot med hela kvällen. På plats i Stockholm hade vi vår reporter Ingrid Carlqvist som redan innan presskonferensen drog igång kunde avslöja en del om det nya partiets politik, samt ge en lägesrapport efteråt.

I studion fanns som vanligt Dan Eriksson, Björn Björkqvist och Magnus Söderman som tillsammans har över 50 års erfarenhet av nationell opposition såväl inom partier som i utomparlamentariska rörelser och alternativmedia. De berättar om sina förhoppningar innan lanseringen och ger sina första kommentarer efteråt.

För att ge ytterligare djup och insikt deltog Christoffer Dulny från Nordisk alternativhöger. Dulny, som arbetat på regeringskansliet för Sverigedemokraterna som Jimmie Åkessons högra hand, samt tillsammans med Gustav Kasselstrand med flera personer som dyker upp i Alternativ för Sverige, kunde lägga de sista bitarna på plats och tillsammans levereras en fullödig och genomlysande bild av det nya partiet som nu ska svara upp mot att vara alternativet för Sverige.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}