Tyskar nu minoritet i Frankfurt

Folkutbytet fortsätter i de vita folkens hemländer.

I den senaste rapporten från “Frankfurts integrations- och mångfaldskartläggning”, som baseras på folkbokföringen från 2015, utgör “invånare med utländsk bakgrund” nu 51,2%. Tittar man på barnen i staden ser det än mörkare ut, i dubbel bemärkelse, eftersom mer än tre fjärdedelar av barnen inte är etniska tyskar.

Rapporten presenterades av socialdemokraten Sylvia Weber som nöjd med utvecklingen konstaterade att “vi är en stad utan en majoritet” och menade att “Frankfurt består av mer eller mindre stora minoriteter” och “får allt mer mångfald”.

Den största invandrargruppen är turkar som utgör 12,9% av invånarna.

Samtidigt som vi kan se hur den tragiska utvecklingen fortsätter i det forna Västtyskland så ser vi hur den nationalistiska och invandringskritiska opinionen stärks i förbundsrepublikens östra delar. Motgift funderar på om det kanske inte är dags att bygga upp den där muren igen, men denna gång för att hålla folk ute.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}