13 500 afrikaner till Italien – på två dagar

Massinvasionen av lycksökande utomeuropéer fortsätter med oförminskad styrka och allt det vi nationella varnat för under årtioenden blir verklighet framför våra ögon. Det är inte försent att lyssna.

Italiens välkomstcenter för migranter som kommer över Medelhavet håller på att kollapsa. Under tisdagen anlände 8 500 lycksökare utspridda på 14 fartyg och dagen innan hade 5 000 anlänt, också de upphämtade av fartyg från Frontex och olika NGO:s som är verksamma i regionen.

Den 15 juni meddelade italienska myndigheter att 65 000 “migranter” kommit till landet sedan årets början och sedan dess har siffran ökat till 73 380. “Migrantern” som snarare bör benämnas lycksökare kommer i allt väsentligt från Västafrika och stater som både är demokratier och på tillväxt. Men de har lärt sig att Europa är en bankomat efter vidlyftiga löften från politiker som Stefan Löfven och Angela Merkel.

Tidigare har lycksökarna enkelt kunnat ta sig från Italien till Mellaneuropa, men då gränserna mot Frankrike, Schweiz och Österrike numera är bättre bevakade än vid “flykting”-invasionens tidiga skede blir många kvar i Italien. Italiens särskilda åklagare mot maffian och terrorism konstaterar att flyktinginvasionen innebär ett hot mot landets säkerhet.

Den nationella oppositionen har under de senaste åren sett hur deras varningar under årtionden blir verklighet, en efter en. Kanske var det många som inte lyssnade för att de inte kunde föreställa sig att det skulle gå så galet som det gjort. Låt oss inte vara långsinta. Dock är det dags att lyssna nu, inte på politiker som lett oss till denna katatrof, utan till de män och kvinnor som varant för den. Det är dags att lyssna nu!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!