Söta fröken, ta med dig en flykting på tåget…

Nytt projekt med syfte att sammanföra unga tjejer och “flyktingar” (efter klockan sju på kvällen och på helger) har dragit igång. Självfallet sponsrar staten. Hur kommer detta att sluta?

Uppenbarligen vet inte alla – vilket man själv sittande i sin bubbla kanske tror – att det för unga tjejer är förenat med livsfara att sällskapa med ”flyktingar”, vare sig de är ”ensamkommande” eller ”barn”. Regeln gäller i allmänhet men i synnerhet när umgänget sker på tu man hand (eller ensam tjej och ett koppel ”flyktingar”).

Det finns för många exempel att räkna upp, då dylika ”möten mellan människor” och ”mångkulturella upplevelser” slutat med sönderrivna underkläder och ett ärr på själen.

Jag kan ärligt säga att jag fortfarande blir förvånad varje gång jag läser om en gruppvåldtäkt som skett i samband med en fest hos de lokala ”ensamkommande”. Hur kan det ske frågar jag mig? Vad i hela friden gjorde tjejen – sedermera offret – ens där? Vet de inte bättre? Svaret måste bli ett “nej, de vet inte bättre”.

Om galenskap är att göra samma sak och förvänta sig att resultatet förr eller senare blir något annat än det givna, så kanske ondska är att förmå andra att göra något som med stor säkerhet kommer sluta illa. Jag är beredd att acceptera den definitionen och med det sagt kan jag konstatera att vi lever i en ond tid.

Vuxenvärlden; poliser, journalister, politiker och allmänt läskunniga med en IQ som överstiger en rotfrukts V E T att konstellationen ung naiv tjej och ”ensamkommande flyktingbarn” är en särdeles dålig kombination. Vi vet det från engelska Rotherham, vi vet det från Köln, vi vet det från stad efter stad; kommun efter kommun, land efter land där nämnda kombination slutat med sexuella övergrepp av skiftande slag.

Vi vet det också eftersom man i Norge kände sig nödgade att ha kurs med ”nyanlända” för att lära dem att man inte får våldta. Det säger ju något om de människor man släpper in, eller hur? Skulle du själv ens acceptera en inneboende hos dig om du först kände dig tvungen att berätta för honom att din dotter inte är fritt villebråd bara för att hon säger ett snällt ord, ler eller råkar visa litet hud? Nej, en sådan hade du inte släppt in i ditt hem. Men i ditt land?

Ändå är det detta som händer hela tiden och än värre är det så att olika projekt startas för att just öka risken som är uppenbar (om än inte för småtjejerna så för oss andra) att det ska gå åt helvete. Vi hade ett exempel i Sverige där ”flyktingbarn” och svenskar (tjejer primärt) skulle paras ihop. Det slutade med en våldtäkt.

Nu erbjuder Tyskland oss ännu ett exempel. Under det käcka namnet Flüchtlinge mitnehmen erbjuds riktigt ”goda” människor att göra en insats. Och ska vi tro på de reklambilder initiativet har på sin webbsida är det framförallt unga söta tyska tjejer som skall lockas. Vad handlar det då om?

Uppmaningen är att man skall införskaffa en särskild åkbiljett i kommunaltrafiken vilken gör det möjligt att ta med en person på resan gratis. Efter införskaffad biljett ser man sedan till att få hemsänd en knapp att bära synligt på jackan. Knappen visa en ”tumme upp” och ett plustecken med siffran ett. Sedan är det bara att börja vara ”god”. Den som vill kan naturligtvis engagera sig i projektet genom att informera ”flyktingar” om kampanjen och knappens betydelse.

Detta projekt sponsras bland annat av den tyska staten och applåderas av många som borde veta bättre. Kanske gör de det, kanske är det ondska enligt min definition ovan. Unga tjejer bjuds ut och så utan någon större reaktion (frånsett oss nationella då).

Just det, de nämnda biljetterna som man ska dela med en ”flykting”, de börjar gälla efter klockan sju på kvällen. Då är det dags för de unga tyskorna att sätta sig på tåget och möta mångkulturen.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}