Hon rapporterar om afrikanska migranter, överfölls i direktsändning

Mitt under direktsändningen, medan reportern berättar om hur de afrikanska migranterna tvingas sova på marken, tackas tv-teamet av nämnda migranter genom att överfalla dem.

Italienska Kanal 5 skulle göra ett reportage som skildrar afrikanska migranters väg genom Italien och vidare mot norra Europa. Reportern Francesca Parisella tog sig till en tågstation där afrikanerna radat upp sig längs väggen. Teve-teamet ställer upp sig och Francesca Parisella berättar i direktsändning om hur migranterna tvingas sova på kartongbitar för att komma undan kylan.

Plötsligt händer något och tevebilden försvinner. När man åter får kontakt med teamet berättar Parisella att de attackerats. Och medan hon gör det, attackeras de igen. Se klippet nedan.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!