Hon åt fläsk i skolan – fick höra att hon är förorenad

Skolflickan tog fläsk i skolmatsalen. Då fick hon höra att hon var “förorenad”. Det är Sverige 2017.

En flicka i Malmö åt fläskkött i skolmatsalen. Då drog hennes kompisar sig undan och trakasserierna satte igång. Bland annat fick hon hör att den som äter fläskkött är “förorenad”. Malmö har en stor invandrarbefolkning med många kommuninvånare som är muslimer. Enligt muslims tro (tillika judisk) är griskött att anses som orent.

Frågan om det pågår en islamisering av Sverige blir härmed åter aktuell. Svaret är ja, men inte överallt och inte hela tiden. Dock är det så att där ickesvenskar och (framförallt) muslimer, tar stor plats, ställs också kraven på majoritetssamhället skall ändra sig till deras fördel. Därtill är det inte ovanligt att den som äter fläsk, eller för den delen har en hund (hundar är också orena) får kommentarer kastade efter sig. Nyligen rapporterades det bland annat om att förare som kör åt färdtjänst kör ifrån synskadade med ledarhundar.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!