Lärarförbund: Tvååringar måste få lära sig om hbtq-sex och samlevnad

Det största lärarförbundet i Storbritannien kräver nu att politikerna lagstiftar om att man ska lära ut sex och samlevnad men fokus på hbtq till tvååringar.

Tidigare i år berättade Justine Greening, minister med ansvar över utbildning i Storbritannien, att man planerar att redan från årskurs två börja “lära” barn om sex. Förslaget har sedan godkänts och är snart lag.

Men det räcker inte för lärarförbundet National Union of Teachers som under sin årskongress nyligen beslutade att kräva att sexualutbildningen (med fokus på hbtq-frågor) skall börja redan på dagis, när barnen är två år gamla.

Uppmaningen till förbundets närmare 400 000 medlemmar var att alla nu måste driva kampanjer mot politiker för att se till så att en förändring i linje med denna kommer till.

Vi kan konstatera att aldrig har en förkortning på en organisation stämt så väl in som i detta fall. National Union of Teachers förkortas nämligen NUT.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!