Skolminister Fridolin vill lotta in “nyanlända” på populära skolor – ingen ska komma undan

Ingen ska komma undan mångkultur i skolan. Det ska Gustav Fridolin se till genom att lotta in “nyanlända” i populära skolor.

Det får vara slut med segregationen inom svenska skolan. Att svenska föräldrar placerar sina barn i svenska skolor (vilka då blir “populära” skolor) måste få ett slut. Ett sätt kan vara att lotta in så kallat “nyanlända” i populära (svenska) skolor.

Fridolin vill också se till så att ojämlikheten minskar i skolorna, vilket innebär att skolor med problem (exempelvis skolor med majoriteten utlänningar) skall få mer resurser och att lärare som väjer sådana skolor skall få högre lön. Alltså, och som vanligt, man tar från en grupp (svenska elever i bra skolor) och ger till en annan grupp. Detta betyder alltså att de bra skolorna kommer få nöja sig med mindre och alla blir till sist jämlikt dåliga.

Men grundbulten är att “segregationen bryts”. Ingen ska komma undan och svenskar ska inte kunna flytta bort sina barn från mångkulturen, oavsett konsekvenserna. Svenska barn kan, kort sagt, offras för att massinvandring och mångkultur ska kunna fortsätta.

Tänk vad bra det vore om alla de föräldrar som flyttar sina barn bort från stökiga mångkulturella skolor också tog sitt ansvar att stötta den nationella oppositionen. Tyvärr låtsas dessa föräldrar i allt väsentligt att deras val för barnet handlar om annat än det faktum att man inte vill ha sin telning i skolor som förstörts av mångkultur och massinvandring. Charaden fortsätter.

Men till sist kan man inte flytta eftersom det inte finns någon plats som är skonad. Det kommer Gustav Fridolin se till.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!