Bombattentat mot nationalistiska lokaler

Två bomber detonerade med kort mellanrum natten mot tisdagen. Den ena utanför en nationalistisk partilokal, den andra utanför en av ledarnas butikslokal. Ingen människa ska ha kommit till skada.

Natten till tisdagen detonerade två bomber med kort mellanrum i Palermo; den ena utanför nationalistpartiet Forza Nuovas högkvarter i staden och den andra utanför en av ledarnas butikslokal.

Vid explosionerna förstördes fönsterrutor och ett flertal familjer som bor i husen där lokalerna befinner sig blev skrämda, men ingen person kom till skada. Polisen här heller inte gripit någon misstänkt gärningsman än.

Forza Nuova skriver i en uppdatering på Facebook att de “inte kommer att skrämmas” och att man “alltid kommer försvara sina utrymmen”. Men menar också att bombattentaten mot nationalisterna är ett bevis på att man arbetar i rätt riktning och på allvar börjar utgöra ett hot mot den rådande makten.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!